FIR65' Hyvinvointipussi on lähietäisyydeltä kehoa erittäin tehokkaasti stimuloiva FIR 'Far Infrared Ray' infrapunasäteilyä tuottava syvälämpömakuupussi. FIR65' hyvinvointipussi on erittäin turvallinen, tehokas ja taloudellinen tapa poistaa kehoon varastoituneita myrkkyjä ja kuona-aineita. Tuote on erittäin tehokas myös painonhallintaan, laihduttamiseen ja palautumiseen.

Tuotteessa on älykäs ohjausteknologia, joka tuottaa syvälämpöä erittäin tasaisesti koko kehoon. FIR65' hyvinvointipussissa yhdistyvät hyvinvointi- , palautumis- ja painonhallintatoiminnot ilman mitään negatiivisia vaikutuksia ihmiskehoon. Tuote poistaa erittäin tehokkaasti kuona-aineita, rasvoja sekä selluliittia kehosta. FIR65' hyvinvointipussi soveltuu kotiin koko perheelle, urheilijoille, painonpudottajille, kauneushoitoloihin, kuntosaleille ja yleisesti kaikille osaksi kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tuote on erittäin helppokäyttöinen ja se ei vaadi paljoa käyttötilaa.

KATSO ESITTELYVIDEO: 
https://www.youtube.com/watch?v=J6a0bkk1cMk#t=11

Kärsitkö 
palelevista jaloista? 

FIR65' Hyvinvointipussin tuottama lämpöenergia avaa hiussuonet ja lisää ääreisverenkiertoa. Sydämen lyöntitiheys kohoaa ja verenkierto vilkastuu, joka auttaa lisäämään verenkiertoa alueilla, joissa se normaalisti jää heikoksi.
 
Painon pudottaminen 

Aerobisen liikunnan tavoitteena on kohottaa sydämen lyöntitiheyttä ja lisätä aineenvaihduntaa mikä lisää verenkiertoa ja parantaa kuntoa. Tällä tavoin kalorit kuluvat ja paino alenee. Laajat tutkimukset ovat osoittaneet että altistuminen infrapunasäteilylle tekee saman vaikutuksen kuin liikunta. Syvälämpösäteet menevät kehoon 4-5 cm syvyyteen. Sydämen lyöntitiheys kohoaa ja verenkierto vilkastuu. Keho viilentää itseään tuottamalla hikeä ja sydän pumppaa verta nopeammin. Verrattuna tavalliseen saunaan infrapunalämpö tuottaa 2-3 kertaa enemmän hikeä. Keho polttaa 0,586 kcal aina kun se tuottaa yhden gramman hikeä. 30-45 min. käyttö voi kuluttaa 600-800kcal. Veden menetys korvataan juomalla mutta menetettyjä kaloreita ei korvata.

Tämän vuoksi FIR65' Hyvinvontipussi on oivallinen tuote erityisesti niille, jotka eivät pysty, ehdi tai viitsi harrastaa säännöllistä liikuntaa, mutta halua pitää painonsa kurissa ja kunnon hyvänä.

Vaivaako stressi tai masennus? 

FIR65' Hyvinvointipussi antaa energiaa. 
Käyttö on miellyttävä kokemus, joka lievittää lihaskipuja ja rentouttaa kehoa ja mieltä.

Kivunlievitys

Useimmat säryt johtuvat lihaksiin kertyneistä kuona-aineista. Kehon syvälämmitys tehostaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat tehokkaasti. Ilmiö on aivan sama kuin fysikaalisissa lämpöhoidoissa. Koska myös kapillaarinen (hiussuonisto) verenkierto tehostuu, auttaa syvälämpö myös iho-ongelmiin kuten akneen ja ihon kuivettumiseen. Noussut sydämen syke lisää myös endorfiinin eritystä, joka auttaa rentoutumaan ja lievittää stressiä.

Selluliitin poisto

Rasvakudoksissa on usein huono verenkierto. Selluliitti syntyy, kun kehoon kertyy kuona-aineita. Eurooppalaiset kauneus asiantuntijat vahvistavat, että syvälämpöhoito voi lisätä minkä tahansa anti-selluliittiohjelman vaikutusta, koska lämpö imeytyy syvälle ihoon parantaen verenkiertoa rasvasoluissa. Näin hikoilun välityksellä kehosta poistuu kuona-aineita. Joten voi tapahtua, että selluliitti häviää esim. neljän kuukauden säännöllisen käytön tuloksena.

Elimistön vastuskyky

Syvälämpö nostaa kehon lämpötilaa. Lämpötilan noustessa monet bakteerit kuolevat ja samalla aktivoituvat kehon omat vastustusmekanismit. Kehon lämpötilan nousu useita asteita tehostaa valkoisten verisolujen toimintaa, estää lämmölle herkkien mikro-organismien toimintaa ja auttaa täten eliminoimaan monia tartuntoja. Kehon lämmittäminen pussissa tuottaa myös lämpöshokkiproteiineja, jotka ovat tehokkaita immuunisysteemin virkistäjiä.

Ihon puhdistaminen

Tuotteen käyttö puhdistaa ihoa sisältäpäin ja tekee ihon pehmeäksi ja sileäksi. Hyvinvointipussi auttaa myös monissa ihotaudeissa mukaan lukien akne, kuiva ja kovettunut iho (ezcema). Muita ovat mm. haavojen parantuminen, arpikudosvammat, psoriasis ja liiallisen auringonoton aiheuttamat ihovauriot. Toistuva lämmittely on erinomainen tukkiintuneitten hikisolujen aukaisija ja se aktivoi ihoa uudelleen ja poistaa myrkkyjä, joita on syntynyt esim. synteettisistä vaatteista, ihonhoitotuotteista ja pesuainesta.

Kuona-aineet

Kehon puhdistaminen kuona-aineista on välttämätöntä erilaisten tautien ja terveyshäiriöiden ehkäisemiseen. Säännöllinen syvälämmön saaminen on tehokasta ja helppoa. Haitallisia kuona-aineita kehossa ovat mm. rasva ja kolesteroli, jotka pääsevät kehoomme ruoasta, jotka syvälämmön avulla voidaan hikoilun seurauksena poistaa kehosta. Syvälämpöhikoilun tutkimuksissa on löydetty mm. seuraavia aineita hiestä: lyijy, cadmium, nikkeli, kupari ja natrium. Tämä tarkoittaa sitä, että syvälämmön kyky poistaa haitallisia aineita on erittäin tehokas. Toksisia aineita, joita elimistö ei pysty poistamaan, kertyy kehoon säännöllisesti. Maailmalla tehtyjen tutkimusten mukaan toksisten aineiden irroittamiseen tarvittava lämpötila tulisi olla vähintään 45' astetta. FIR antaa mahdollisuuden muodostaa tämä lämpötila ylikuormittamatta verenkiertojärjestelmää.FIR65' Hyvinvointipussi on lähietäisyydeltä kehoa erittäin tehokkaasti stimuloiva FIR 'Far Infrared Ray' infrapunasäteilyä tuottava syvälämpömakuupussi.
 

FIR65' hyvinvointipussi on erittäin turvallinen, tehokas ja taloudellinen tapa poistaa kehoon varastoituneita myrkkyjä ja kuona-aineita. Tuote on erittäin tehokas myös painonhallintaan, laihduttamiseen ja palautumiseen.

Tuotteessa on älykäs ohjausteknologia, joka tuottaa syvälämpöä erittäin tasaisesti koko kehoon. FIR65' hyvinvointipussissa yhdistyvät hyvinvointi- , palautumis- ja painonhallintatoiminnot ilman mitään negatiivisia vaikutuksia ihmiskehoon. Tuote poistaa erittäin tehokkaasti kuona-aineita, rasvoja sekä selluliittia kehosta. FIR65' hyvinvointipussi soveltuu kotiin koko perheelle, urheilijoille, painonpudottajille, kauneushoitoloihin, kuntosaleille ja yleisesti kaikille osaksi kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tuote on erittäin helppokäyttöinen ja se ei vaadi paljoa käyttötilaa. 

Koko: 180 cm X 90 cm 
Paino: 8kg 
Mitat: 180x92 cm (myös 200cm mahd.) 
Toimintalämpötila: 30 C - 60 C astetta, säädettävissä 
Ajastustoiminto: 5-95 minuuttia, säädettävissä 
Tuotto: 330W (max) 
Turvallisuus: Tuote on UL-hyväksytty. Laite on äärimmäisen turvallinen. 
Takuu: 12kk
Hinta: 499€

Valmistusmateriaalit: 
nyloni, polyuretaanikangas, avaruushiilikuitukangas (space carbon fiber). Tuote on tehty vedenpitävästä pehmeästä materiaalista, joka joustaa helposti moniin asentoihin. Johdotukset on suunniteltu kestämään taivutuksia ja venytyksiä. Pussi suljetaan vetoketjulla. Erittäin helppohoitoinen. 

TESTITULOKSIA - Kuortane Testing Lab

FIR65° Hyvinvointipussi -vaikuttavuustutkimuksesta saatuja tuloksia:

Painonmuutokset ja Selluliitti

1. Kymmenestä testihenkilöstä kahdeksalla paino putosi testijakson aikana - 2 testauksessa olivat urheilijaa.
2. Suurin testihenkilön saavuttama painonpudotustestijakson aikana oli 2,5 kg
3. Monet testaajat huomasivat paitakoon pienentyneen selvästi
4. Monet testaajat huomasivat vyötärön ympäryksen kaventuneen
5. Useilla testaajilla selluliitin väheneminen
6. Useilla testaajilla rasvakerros pieneni
7. Useilla testaajilla olo keventynyt
-Testaajakommentti "Olo energinen ja touhukas"
-Testaajakommentti: "Vyötärön ympärys on kaventunut 4 cm testijakson aikana, vaikka en muuttanut ruokavaliotani enkä liikkunut enempää kuin normaalisti

Vaikutukset ihoon
1.Useilla testaajilla positiivisia vaikutuksia ihoon
2.Useilla testaajilla iho tuntui sileältä ja pehmeältä
3.Useilla testaajilla ihoa ei tarvinnut rasvata, iho ei kuivunut

Psorias

1.Psoriasista sairastavat testihenkilöt (2 kpl) kokivat tuotteen käytön myönteisenä kokemuksena. 
2.Testaaja sanoi pussin käytön auttaneen psoriasikseen.
3.Testaaja totesi, että näin suurella peseytymismäärällä (suihku ja rasvaus) iho olisi testaajan mukaan normaalisti mennyt todella huonoon kuntoon.
-Psoriasista sairastavan testaajan kommentti: "Läiskät hävisivät jaloista ja nivusessa ollut
rasvapatti pienentyi huomattavasti".

Urheilijan palautuminen
1. Urheilijan käytön jälkeen seuraavan päivän liikuntasuoritukseen oli helpompi lähteä
2. Testaajalla lihasten kireydet poistuivat
3. Testaajalla kehon jäykkyyttä oli vähemmän
4. Testaajalla keho tuntui hieman elastisemmalta 
5. Tuotteella positiivisia vaikutuksia liikuntasuorituksesta palautumiseen
-Testaajakommentti: "Tuotteen käytön aikana kireydet poistuivat" 

-Testaajakommentti: "Venyttely lämpöisenä oli huippujuttu.

Palautuminen ja rentoutuminen
1. Lihakset rentoutuivat ja vetreytyivät raskaan ja kiireisen työpäivän sekä liikuntasuoritusten jälkeen.

2. Tuotteen käytön havaittiin nopeuttavan palautumista ja rentouttavan oloa.
-Testaajakommentti: "Miellyttävä lämpö ja rentoutuminen".
-Testaajakommentti: "Olo tuntuu rentoutuneelta ja mukavalta koko kehossa."
-Testihenkilön kommentti 40 km kävelyn jälkeen: "Yhtään eivät ole jalat kipeinä eilisen pitkästä 40 km kävelystä, varmasti säkin ansiota."
-Testihenkilön kommentti maalausurakan jälkeen: "Eilispäivän pitkä maalausurakka ei tuntunut lainkaan, olo oli vetreä ja rakennuspuuhia jaksoi tehdä myös koko seuraavan päivän. Normaalisti vaivanneet kivut helpottivat"

-Testihenkilön kommentti" tuotteen käyttö auttoi selkäkipuihin, jalkasärkyihin, nivelkipuihin, kuukautiskipuihin ja olkapäävaivaan".
-Testaajakommentti: "Tuotteen käyttö on auttanut selkäkipuihin." 
-Testaajakommentti: "Jalkojen verenkierto parani selvästi.
"

Reuma
Testiryhmässä mukana ollut reumaatikko totesi seuraavasti: 

-Kokonaisuudessaan uskon, että pussissa olo on jonkin verran helpottanut nivelkipuja, vaikka testausjakson aikana säätyyppi on vaihdellut useasti. Selkäkipuni ovat olleet kurissa lähes koko testijakson ajan".

Kuortane Testing Lab on Seinäjoen Teknologiakeskus Oy:n sekä Kuortaneen Urheiluopiston kehittämä palvelukonsepti. Tuotamme liikunta- ja hyvinvointiteknologiatuotteiden tutkimus- ja tuotekehityspalveluja. Lisäksi toimimme liikuntavarusteiden ja -välineiden sekä elintarvikealan testaus- ja kehitysympäristönä.
Seinäjoen Teknologiakeskus Oy rakentaa modernia innovaatioympäristöä, josta ovat osoituksena mm. Framin tarjoamat palvelut Seinäjoella sekä Kuortane Testing Lab. Palvelumme koostuvat toimitila-, yrityshautomo- ja kehityspalveluista. 
Kuortaneen Urheiluopisto on Suomen johtavia urheiluopistoja. Kuortaneen Urheiluopisto on Kansainvälisen Yleisurheiluliiton IAAF:n akkreditoima harjoituskeskus sekä Kansainvälisen Ampumaurheiluliiton ISSF:n akkreditoima kehityskeskus. Lisäksi Kuortaneen Urheiluopisto toimii F1-talli McLarenin Human Performance Program -yhteistyökumppanina. Kuortanetta käyttävät säännöllisesti harjoittelu- ja testauspaikkanaan lukuisat suomalaiset ja ulkomaiset huippu-urheilijat ja joukkueet.


Tilaukset:

HYVÄÄ MIELTÄ 
Koulutus- ja hyvinvointipalvelut
Hannemari Pulkkinen
050 - 343 09 09
hyvaamielta@gmail.com